Free shipping over 50 BGN

Vitamin D3 + K2

150 таблетки
30,00 лв24,00 лв
Place an order with just 1 click
Free shipping over 50 BGN

Immune system
Longevity
Helps calcium absorption
Healthy bones

Janoshik ЛАБОРАТОРНО ТЕСТВАН ЗА ЧИСТОТА И ИДЕНТИЧНОСТ НА ПРОДУКТА В ТРЕТА НЕЗАВИСИМА ЛАБОРАТОРИЯ - JANOSHIK CZECH REPUBLIC. ТУК и ТУК.
Описание

Формулата на Дифърънт Фарм - Витамин D-3 + K2 (МК-4) се отличава със своите уникални роли и важност за поддържане на оптималното здраве. Витамин D-3, известен като "витаминът на слънцето", играе ключова роля в абсорбцията на калций и фосфор, необходими за здравето на костите и имунната система. В същото време, K2 е отговорен за транспортирането на калция към правилните места в организма, като предотвратява отлагането му в артериите и съдовете, което може да доведе до различни здравословни проблеми. Съчетаването на витамин D-3 с K2 може да има синергичен ефект, подпомагайки здравето на костите, сърцето и други системи в организма.

Витамин D-3 (холекалциферол)

Витамин D-3 или холекалциферол, е формата на витамин D, която се синтезира в човешкото тяло при експозиция на слънчева светлина. Той е от съществено значение за здравето на костите, имунната функция, нервната система и регулирането на нивата на калций и фосфор в организма. Недостатъчното ниво на витамин D може да доведе до редица здравословни проблеми, включително остеопороза, рахит, депресия и слаб имунитет.

Витамин K2 (МК-4 и МК-7)

Витамин К2, известен също като менахинон, е важен за здравето на костите, сърдечно-съдовата система и други аспекти на общото здраве. MK-4 и MK-7 са най-известните (но не и единствени) форми на витамин K2. И двете имат ползи за здравето. Но кой е по-добър?

Важна разлика между двата вида е, че МК-7 не се синтезира естествено в тялото. Същият се произвежда от бактерии. Преобладаващата форма на витамин К2, открита в тялото, е МК-4. Всъщност човешката биохимия преобразува всички форми на витамин K, включително витамин K1 и MK-7, в MK-4. Само MK-4 на витамин K2 се натрупва в тялото. Намира се в гърдите, щитовидната жлеза, яйчниците, слюнчестите жлези, кожата, панкреаса, далака, тестисите, червата, мозъка, бъбреците и костите. Това предполага, че MK-4 е биологично активната форма на витамин К2 с широкообхватни ползи за здравето.

ВАЖНО!

МК-4 е доказал своята безопасност, дори и при много по-високи дози от стандартните. Не така стоят нещата при МК-7. Той може да доведе до силно сърцебиене, стягане в гърдите и необяснима тревожност при не малък процент от приемащите го.

Защо да приемате комбинирано витамини D-3 с K2

Комбинирането на витамин D-3 с K2 е по-предпочитано, тъй като витамин К2 има роля в транспортирането на калция от кръвта към костите и други тъкани, където той е необходим, и предотвратява отлагането му в кръвоносните съдове. Така комбинираният прием може да помогне за поддържането на здравословно ниво на калций в организма, като ефективно се подпомага здравето на костите и сърцето.

Начин на приемане: 1 таблетка дневно след хранене.

Reviews from customers
No reviews added yet.

Оставете вашият отзив

Similar products
Vitamin D3 + K2
Vitamin D3 + K2
150 таблетки
30,00 лв
24,00 лв
Add To Cart
Cart (0)
Your basket is empty!

Products