Често задавани въпроси
Защо да закупя от Вас?
Ние произвеждаме продукти, които са с най-високо качество. Всички суровини преминават аналитично тестване в трета независима лаборатория. Ние не допускаме партида без да е изследвана.
Как да се свържа с Different Pharm?
За да се свържете с нашият екип, просто щракнете или докоснете менюто „Контакт“ от нашия портал и следвайте инструкциите на екрана, за да изпратите съобщението си. Също така може да ни пишете и в някоя от социалните мрежи. Екипът за поддръжка на клиенти обикновено отговаря в рамките на 24 работни часа.
Интересувам се от услуги за дистрибуция или търговия на едро Къде мога да науча повече?
Пишете ни на имейл адрес: office@differentpharm.com. Или ни позвънете на телефон: +359 887 555 787
Кога поръчката ми ще бъде изпратена?
Погледнете условията в меню „Доставка
Сигурна ли е връзката ми с Differentpharm.com?
Да, връзката ви с Differentpharm.com е сигурна чрез SSL. Можете да потвърдите това, като щракнете върху катинарчето, показано на повечето адресни ленти на браузъра. Вижте изображението по-долу за справка:
100% SSL SECURE
Имате ли физически магазин, в който мога да пазарувам?
За съжаление, Different Pharm в момента няма физически магазин.
Тествате ли продуктите си?
Да, тестваме всички наши продукти. Ние не пропускаме тестове на партиди, както е стандартът в голяма част от индустрията.
Как избирате доставчиците си?
Всеки нов доставчик, с който работим, трябва да премине през нашата програма за подбор. Тя се състои от първоначални дискусии. След това обсъждаме конкретните продукти, върху които искаме да работим с тях и разглеждаме техните научни данни, за да гарантираме, че могат да отговарят на нашите строги спецификации. След това преминаваме към аналитично тестване на проби в трета независима лаборатория. Суровината трябва да бъде с най-високо качество и да отговаря на нашите строги спецификации. Ако тези тестове бъдат издържани успешно, тогава преминаваме към производствената фаза. Друго изискване е доставчиците да могат да отговарят на нашите производствени обеми и срокове, както и да поддържат стабилни доставки.
Кошница (0)
Вашата кошница е празна!
Продукти