Free shipping over 50 BGN
About us Video Blog Laboratory FAQ's Contacts

Vein care

60 веган капсули
54,00 лв48,90 лв
Place an order with just 1 click
Free shipping over 50 BGN

Hemorrhoids
Varicose veins
Normal blood circulation
Capillary care

Janoshik ЛАБОРАТОРНО ТЕСТВАН ЗА ЧИСТОТА И ИДЕНТИЧНОСТ НА ПРОДУКТА В ТРЕТА НЕЗАВИСИМА ЛАБОРАТОРИЯ - JANOSHIK CZECH REPUBLIC. ВИЖ ТУК, ТУК, ТУК и ТУК.
Описание

Vein Care е хранителна добавка, създадена с основната цел да подпомага здравето на кръвоносните съдове и да облекчава състояния при разширени вени и хемороиди. Този продукт съчетава разнообразни активни съставки, които се насочват към укрепването на стените на кръвоносните съдове, подобряването на кръвообращението и облекчаването на дискомфорта, свързан с разширените вени.

КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ ОТ ПРИЕМА НА VEIN CARE

Може да помогне при:

- Хронична венозна недостатъчност

- Разширени вени

- Хемороиди

- Кръвообращение

- При нарушения на вътрешното ухо, вследствие на което се подобрява слуха.

Кои са активните съставки

Продуктът е изграден от четири компонента:

Конският кестен (Aesculus hippocastanum) е растителен екстракт с група от молекули, известни като есцини, които са полезни за здравето на кръвообращението. Добавката от конски кестен е полезна при разширени вени и венозна недостатъчност. Дифърънт Фарм е използвал, както винаги най-висок клас суровина, като активното вещество Есцин е 40% при UV изследване, достига заветните 20% при HPLC анализ и между 9 и 12% при NMR тест. Конският кестен обикновено се приема в диапазона от 400-600 mg, въпреки че изглежда, че общата доза е по-малко важна от стандартизацията за активно вещество, която в крайна сметка трябва да достигне 100-150 mg дневно. Продуктът обикновено се разделя на две дневни дози, което се дължи на активните компоненти (есцини), изискващи около 12 часа, за да достигнат базовите концентрации.

Хроничната венозна недостатъчност (ХВН) е състояние, при което вените не са в състояние да изпомпват адекватно кръвта обратно към сърцето, което води до сърбеж и обезцветяване, както и оток на краката. Изследванията, които оценяват ефикасността на този екстракт спрямо плацебо, отбелязват, че той е значително по-ефективен, когато се приема за период от 1-3 месеца. В сравнение с плацебо, екстрактът от див кестен в стандартните перорални дози изглежда ефективен за намаляване на всички симптоми на хронична венозна недостатъчност.

При състояния на недостатъчност на кръвообращението в ушите (нарушения на вътрешното ухо), добавянето на 25 mg есцин пет пъти дневно в продължение на шест седмици, се свързва със значителни подобрения в слуха и превъзхожда референтното лекарство от 600 mg пентоксифилин. Казано с други думи, прием на Вейн кеър от 3 до 4 капсули дневно може да подобри вашия слух.

Конският кестен е един от най-използваните продукти и при хемороиди. Неговата ефикасност е изпитана във времето.

Бодлив залист - Ruscus aculeatus е билка, обикновено наричана месарска метла, поради твърдите си корени и (предполагаемите) антибактериални свойства, които традиционно се използват за почистване на дъските за рязане на месарите. Той също така има традиционни медицински употреби, които основно се фокусират върху подобряване на притока на кръв във вените чрез свиването им. Употребите, свързани с това „венотропно“ действие, включват намаляване на подуване на краката и отока, облекчаване на състояния, като хронична венозна недостатъчност и хемороиди. Самото растение съдържа различни сапонинови структури, от които активните не са напълно изяснени, но се смята, че представляват колекция активни вещества, известни като рускогенини и неорускогенини. Те присъстват във високи нива в коренището на растението и са склонни да бъдат стандартизирани за добавки. Точно това сме направили ние. Използваме стандартизиран екстракт с най-високо съдържание на рускогенини. По този начин гарантираме максимална ефективност на продукта. По отношение на действието на растението, изглежда, че повишава активността на норадреналина на нивото на синапса, където той влиза в контакт с вените, като действа чрез своите алфа рецептори.

Ruscus aculeatus може да помогне при ортостатична хипотония поради своите свиващи свойства върху вените. Това помага да се предотврати натрупването на кръв в долните крайници (флеботерапевтични свойства), като същевременно не причинява хипертония в легнало положение, както други потенциални лечения за ортостатична хипотония.

Натокиназа - е един от многото ензими, получени от хранителния продукт Natto (варени соеви зърна, ферментирали от бактерията Bacillus subtilis) и изглежда, че има известна директна фибринолитична активност (разграждане на фибрин). Смята се, че намалява риска от сърдечно-съдови инциденти.

Натто се използва като народен лек за заболявания на сърцето и кръвоносната система (сърдечно-съдови заболявания) от стотици години. Натокиназата, химикалът в натто, който вероятно е отговорен за неговите ефекти, е открит от изследовател от Чикагския университет, д-р Хироюки Суми. Няма да намерите натокиназа в соеви храни, различни от натто, тъй като тя се произвежда чрез специфичния процес на ферментация. Натокиназата се използва за сърдечно-съдови заболявания, включително високо кръвно налягане, инсулт, болка в гърдите (стенокардия), дълбока венозна тромбоза (DVT), „втвърдяване на артериите“ (атеросклероза), хемороиди, разширени вени, лошо кръвообращение.

Екстракт от Азиатска центела - Едно проучване е оценило ефектите на хранителната добавка върху хора с умерена повърхностна венозна хипертония и тези с постфлебитни крайници и тежка венозна хипертония. Азиатската центела, приемана три пъти дневно е в състояние да повлияе на микроциркулацията при всички субекти, въпреки че е значително по-ефективна при тези с по-тежки симптоми. Известно, е че азиатската центела и нейните сапонини инхибират еластазата и хиалуронидазата с потентност, по-голяма от конския кестен. Хиалуронидазата разгражда хиалуроновата киселина (компонент на капилярите), а еластазата разгражда множество мишени в извънклетъчния матрикс (еластин, колаген, протеогликани, фибронектин) и се смята, че тяхната свръхактивност може да увеличи изтичането на плазма през ендотелната стена (което води до оток). Известно е, че този растителен продукт се използва при състояния, като хронична венозна недостатъчност, нарушение на кръвообращението, свързано предимно с вените.

Един преглед отбелязва осем проучвания, които изследват ролята на Азиатската центела при хронична венозна недостатъчност, три от които включват венозна недостатъчност и пет с венозна хипертония. Докато едно проучване използва 60 mg общи сапонини от екстракта само веднъж дневно, а друго използва 30 mg два или три пъти дневно, то всички отбелязват ефикасност спрямо плацебо.

Начин на употреба: 1 капсула три пъти дневно. Препоръчително е преди хранене.

Reviews from customers
МС
12.04.2024
МАРИЯ СПАСОВА
Изключително съм впечатлена от тази добавка!! Краката ми бяха потресаващо подути, но сега след като ги пия от 2 седмици, вече виждам големи подобрения. Краката ми не са отекли, сини и подути. Започвам по добре да си усещам и кожата, а от там и самочувствието ми се повиши. Горещо препоръчвам!!
ПМ
22.03.2024
Пламен Митев
Доволен съм от продукта. Имайте предвид, че в работеща доза стига за 20 дни. Аз рискувах и взех директно две опаковки, тъй като съм ползвал и други продукти на фирмата

Оставете вашият отзив

Similar products
Vein care
Vein care
60 веган капсули
54,00 лв
48,90 лв
Add To Cart
Cart (0)
Your basket is empty!

Products