Psycho Care Night - 30 таблетки за смучене

В наличност
30,00 лв
Janoshik ЛАБОРАТОРНО ТЕСТВАН ЗА ЧИСТОТА И ИДЕНТИЧНОСТ НА ПРОДУКТА В ТРЕТА НЕЗАВИСИМА ЛАБОРАТОРИЯ - JANOSHIK CZECH REPUBLIC. ВИЖ ТУК, ТУК и ТУК.
Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

Направи поръчка само с 1 клик:

Psycho Care Night е очаквано и естествено продължение на дневната формула – Psycho Care. Обхватът на последния е изключително обширен с една основна тънкост, която се крие при съня. Екстрактът от Полигала тенуифолиа има, както стимулиращо, така и успокояващо действие. Дозировката, която сме използвали в дневната формула при голям процент от хората е неприложим при съня. Направихме десетки лабораторни проби в различни дозировки и последващи слепи тестове с хора, за да установим, къде е тънкият момент. Е, истината е там, че ако търсим улеснено заспиване и дълбок сън, то не трябва да превишаваме 100 мг прием преди лягане. На пръв поглед бяхме готови. А бяхме ли доволни?! Не естествено. Създавахме не просто добра формула, а най-добрата в своята категория. Затова избрахме да добавим още активни съставки.

Освен Полигала тенуифолиа използвахме още два растителни продукта. Пасифлора инкарната е другият екстракт на който се доверихме. Заложихме отново на съотношение 20:1 или казано с други думи, в една наша таблетка има пасифлора, която се равнява на пет грама. Ползите от този билков екстракт са доказани през годините. Хората използват растението при тревожност, включително и безпокойство преди операция. Някои също приемат билката при безсъние, стрес, хиперактивност с дефицит на вниманието. Изглежда, че повишава нивото на гама-аминомаслената киселина (GABA) в мозъка.

Апоцинум венетум е последното тайно оръжие в арсенала ни. Малко познат по нашите ширини. Той е с многовековна история в традиционната китайска медицина. Доказано ефективен при депресия, тежки натрапчиви мисли и безсъние. Apocynum venetum действа, като първо предотвратява разграждането на серотонина в кръвния поток през целия ден, което води до повишено производство на мелатонин през нощта, което позволява по-добро качество на съня през цялата нощ. Апоцинум венетум има подобни ефекти върху настроението като жълтия кантарион, но без странични ефекти. Това позволява да се приема в значително по-малки дози, за да се получат същите резултати. При само 50 mg на ден потребителите, които са приемали Апоцинум, забелязват значително повишаване на качеството на съня, настроението и намаляване нивата на стрес.

Работейки в синергия с GABA, естествено срещащ се химикал в мозъка, който осигурява успокояващ ефект, растителният екстракт действа за облекчаване на маркерите на стреса и позволява на GABA да бъде по-добре възприета от рецепторите.

- Улеснено заспиване

- Дълбок сън

- Помага при страхова невроза

- Ефективен при паник атаки

- Елиминира натрапчиви и суицидни мисли

- Понижава стреса

За да установите вашият толеранс започнете с най-ниската доза от 1 таблетка 30 минути преди лягане. За максимален ефект не я поглъщайте, а я поставете под езика да се разгради. Така си гарантирате мигновено усвояване и по-силни ефекти. Нашият екип препоръчва да не се превишават повече от две таблетки в рамките на денонощие.

Отзиви от клиенти
А
23.01.2023
Потвърден клиент Аделина Тодорова
Благодарение на този продукт спрях конските дози мелатонин, които водеха след себе си ужасно главоболие.
G
20.01.2023
Потвърден клиент George
малко съм скепричен от такъв род добавки, но след толкова положителни коментари мисля да пробвам и ще дам отзив...
В
20.01.2023
Потвърден клиент Василиса Апостилова
страхотна добавка...препоръчвам с две ръце ?
Д
06.01.2023
Потвърден клиент Димитър Сивов
на 2 таблетки на 10 минута съм заспал
Г
05.01.2023
Потвърден клиент Габриела Дерменджиева
от 4 дни приемам вече, сякаш ми отпуска мускулите без да ме прави сънлива, което е много релаксиращо. И не знам дали си внушавам, но и мислите ми спират и оттам нататък заспивам по-лесно.
Г
24.12.2022
Потвърден клиент ГЕОРГИЕВ
Top!!!
И
15.12.2022
Потвърден клиент Илина Е.
здравейте, не видях да пише колко време преди лягане и дали на гладно се приемат
К
12.11.2022
Потвърден клиент Кoce
здравейте, мн съм доволен и препоръчвам
V
11.11.2022
Потвърден клиент Valentina Derma
Страхотни на вкус и още от първото хапче ги усетих
А
28.10.2022
Потвърден клиент Александър Г. Василев
здравейте, видях че са таблетки за смучене, дали могат да се пият?
Б
28.10.2022
Потвърден клиент Блага Д.
Здравейте, намерих за нужно да изкажа мнението си за Psycho Care Night. От години страдам от безсъние, оттам и от тревожност и лека депресия. Пробвала съм какви ли не добавки и не мислех, че нещо ще ми помогне. Така и не прибегнах до синтетичните и много се радвам...и така де, ит месец приемам от добавката и съм адски доволна. В началото приемах по 2, но вече от седмица пия само по една и не само съня ми се оправи, доста по позитивна и жизнена съм. Препоръчвам и на други с този проблем, добавката работи! Поздрави :)