Free shipping over 50 BGN
About us Video Blog Laboratory FAQ's Contacts

Psycho Care Night

30 таблетки за смучене
30,00 лв27,00 лв
Place an order with just 1 click
Free shipping over 50 BGN

Easy Falling Asleep
Deep Sleep
Anxiety
Intrusive Thoughts
Natural Anxiolytic

Janoshik ЛАБОРАТОРНО ТЕСТВАН ЗА ЧИСТОТА И ИДЕНТИЧНОСТ НА ПРОДУКТА В ТРЕТА НЕЗАВИСИМА ЛАБОРАТОРИЯ - JANOSHIK CZECH REPUBLIC. ВИЖ ТУК, ТУК и ТУК.
Описание

Psycho Care Night е очаквано и естествено продължение на дневната формула – Psycho Care. Обхватът на последния е изключително обширен с една основна тънкост, която се крие при съня. Екстрактът от Полигала тенуифолиа има, както стимулиращо, така и успокояващо действие. Дозировката, която сме използвали в дневната формула при голям процент от хората е неприложим при съня. Направихме десетки лабораторни проби в различни дозировки и последващи слепи тестове с хора, за да установим, къде е тънкият момент. Е, истината е там, че ако търсим улеснено заспиване и дълбок сън, то не трябва да превишаваме 100 мг прием преди лягане. На пръв поглед бяхме готови. А бяхме ли доволни?! Не естествено. Създавахме не просто добра формула, а най-добрата в своята категория. Затова избрахме да добавим още активни съставки.

Кои са съставките

Освен Полигала тенуифолиа използвахме още два растителни продукта. Пасифлора инкарната е другият екстракт на който се доверихме. Заложихме отново на съотношение 20:1 или казано с други думи, в една наша таблетка има пасифлора, която се равнява на пет грама. Ползите от този билков екстракт са доказани през годините. Хората използват растението при тревожност, включително и безпокойство преди операция. Някои също приемат билката при безсъние, стрес, хиперактивност с дефицит на вниманието. Изглежда, че повишава нивото на гама-аминомаслената киселина (GABA) в мозъка.

Апоцинум венетум е последното тайно оръжие в арсенала ни. Малко познат по нашите ширини. Той е с многовековна история в традиционната китайска медицина. Доказано ефективен при депресия, тежки натрапчиви мисли и безсъние. Apocynum venetum действа, като първо предотвратява разграждането на серотонина в кръвния поток през целия ден, което води до повишено производство на мелатонин през нощта, което позволява по-добро качество на съня през цялата нощ. Апоцинум венетум има подобни ефекти върху настроението като жълтия кантарион, но без странични ефекти. Това позволява да се приема в значително по-малки дози, за да се получат същите резултати. При само 50 mg на ден потребителите, които са приемали Апоцинум, забелязват значително повишаване на качеството на съня, настроението и намаляване нивата на стрес.

Работейки в синергия с GABA, естествено срещащ се химикал в мозъка, който осигурява успокояващ ефект, растителният екстракт действа за облекчаване на маркерите на стреса и позволява на GABA да бъде по-добре възприета от рецепторите.

Какво да очаквате от приема

- Улеснено заспиване

- Дълбок сън

- Помага при страхова невроза

- Ефективен при паник атаки

- Елиминира натрапчиви и суицидни мисли

- Понижава стреса

Как да приемате

За да установите вашият толеранс започнете с най-ниската доза от 1 таблетка 30 минути преди лягане. За максимален ефект не я поглъщайте, а я поставете под езика да се разгради. Така си гарантирате мигновено усвояване и по-силни ефекти. Нашият екип препоръчва да не се превишават повече от две таблетки в рамките на денонощие.

Reviews from customers
АМ
28.12.2023
Confirmed customer Антоанета Маринова
Започнете директно с две таблетки половин час преди лягане и после ще ми благодарите.
ПХ
11.09.2023
Confirmed customer Пресиана Христова
Реших да напиша отзив, преди да съм довършила цялата опаковка. Този продукт е невероятен. Заспивам лесно и определено не се въртя, така, както преди. Началото на лятото пих по 3 мг мелатонин. Пак работеше донякъде, но често се събуждах с главоболие. Психокеър Найт е класи над мелатонина.
Т
09.08.2023
Confirmed customer Тони
Мога ли да пия повече от две таблетки, че в тези жеги трудно заспивам?
АТ
23.01.2023
Confirmed customer Аделина Тодорова
Благодарение на този продукт спрях конските дози мелатонин, които водеха след себе си ужасно главоболие.
G
20.01.2023
Confirmed customer George
малко съм скепричен от такъв род добавки, но след толкова положителни коментари мисля да пробвам и ще дам отзив...
ВА
20.01.2023
Confirmed customer Василиса Апостилова
страхотна добавка...препоръчвам с две ръце ?
ДС
06.01.2023
Confirmed customer Димитър Сивов
на 2 таблетки на 10 минута съм заспал
ГД
05.01.2023
Confirmed customer Габриела Дерменджиева
от 4 дни приемам вече, сякаш ми отпуска мускулите без да ме прави сънлива, което е много релаксиращо. И не знам дали си внушавам, но и мислите ми спират и оттам нататък заспивам по-лесно.
Г
24.12.2022
Confirmed customer ГЕОРГИЕВ
Top!!!
ИЕ
15.12.2022
Confirmed customer Илина Е.
здравейте, не видях да пише колко време преди лягане и дали на гладно се приемат
К
12.11.2022
Confirmed customer Кoce
здравейте, мн съм доволен и препоръчвам
VD
11.11.2022
Confirmed customer Valentina Derma
Страхотни на вкус и още от първото хапче ги усетих
АГ
28.10.2022
Confirmed customer Александър Г. Василев
здравейте, видях че са таблетки за смучене, дали могат да се пият?
БД
28.10.2022
Confirmed customer Блага Д.
Здравейте, намерих за нужно да изкажа мнението си за Psycho Care Night. От години страдам от безсъние, оттам и от тревожност и лека депресия. Пробвала съм какви ли не добавки и не мислех, че нещо ще ми помогне. Така и не прибегнах до синтетичните и много се радвам...и така де, ит месец приемам от добавката и съм адски доволна. В началото приемах по 2, но вече от седмица пия само по една и не само съня ми се оправи, доста по позитивна и жизнена съм. Препоръчвам и на други с този проблем, добавката работи! Поздрави :)

Оставете вашият отзив

Similar products
Psycho Care Night
Psycho Care Night
30 таблетки за смучене
30,00 лв
27,00 лв
Add To Cart
Cart (0)
Your basket is empty!

Products