Free shipping over 50 BGN

Ageless Skin

60 веган капсули
75,00 лв
Place an order with just 1 click
Free shipping over 50 BGN

Ant-Aging
Activator de telomerază
Protecting Skin Cell DNA
Photoprotective
Support Collagen Synthesis
Relief of Re-pigmentation

Janoshik ЛАБОРАТОРНО ТЕСТВАН ЗА ЧИСТОТА И ИДЕНТИЧНОСТ НА ПРОДУКТА В ТРЕТА НЕЗАВИСИМА ЛАБОРАТОРИЯ - JANOSHIK CZECH REPUBLIC. ВИЖ ТУК, ТУК и ТУК.
Описание

Екипът на Дифърънт Фарм е насочил своите усилия в създаването на продукти, които да забавят процесите на стареене. Формулата на Ageless skin е без аналог в световен мащаб. Умелото съчетаване на висококачествени съставки е вече запазена марка на компанията. Искате да почувствате кожата си отново еластична и хидратирана? А какво ще кажете да сведете до минимум фините линии по лицето и да се справяте много по-лесно с акне и предишни белези от него. Не на последно място може да удължите вашите теломери. А това означава само едно: доказан анти-ейдж ефект.

Кои са съставките

Ageless skin е изграден от три натурални съставки. Първата от тях е Tremella fuciformis, известна като бяло желе или снежна гъба. Тя получава и общоприетото име сребърно ухо заради начина, по който изглежда върху разлагащите се трупи, където расте. Исторически в Китай се смята за „Извор на младостта“, а в китайската медицина е известна с многото си ползи за здравето. Счита се, че намалява възпалението, засилва имунната система, поддържа функцията на белите дробове и помага за чиста и блестяща кожа. По време на династията Тан през осми век легендата разказва, че Янг Гуйфей – една от четирите красавици на древен Китай – се обърнала към чудотворната гъба за нейния младежки и сияен вид. Говори се, че тя е била толкова красива, че нейното лице би засрамило цветята.

В малки проучвания изглежда, че добавката от бели желирани гъби смекчава окислителното увреждане, нанесено на кожните фибробласти от водороден пероксид. В резултат на това спомога за насърчаване на здравословни нива на колаген в нашата кожа, като намаля този вид увреждане. Последното, причинено на кожните фибробласти може да създаде по-високи концентрации на ензим, известен като MMP-1, за който е известно, че намалява нивата на колаген. Екстрактът от бели желирани гъби изглежда поддържа изредените ползи чрез насърчаване на ензим, наречен Сиртуин 1. Нивата му спадат с бързи темпове с напредването на възрастта, което ни оставя с намалена система за защита на кожата. В крайна сметка, тъй като бялата желирана гъба може да регулира и активира Сиртуин 1, тя може да бъде изключително полезна за насърчаване здравето на кожата ни.

Екстрактът от Tremella fuciformis се използва в продукти за красота за жени от Китай, Корея и Япония. Съобщава се, че той увеличава задържането на влага в кожата и предотвратява старческото разграждане на микрокръвоносните съдове, като намалява бръчките и изглажда фините линии.

Растителният продукт също е източник на коджикова киселина, най-известна за справяне с тъмни петна и хиперпигментация. Тази активна съставка често се използва като средство за изсветляване на кожата и се намира в много продукти за грижа на същата, за които се твърди, че помагат при старчески петна и обезцветяване. В допълнение, хистопатологични изследвания показват, че пероралните полизахариди на бялата желирана гъба могат да стимулират регенерацията на ендогенния колаген и да поддържат съотношението на типове I и III, за да предпазят структурата на кожата от увреждане, причинено от ултравиолетовите лъчи.

Друг факт е , че полизахаридите в сребърното ухо стимулират производството на супероксид дисмутаза (SOD) в мозъка и черния дроб. Той е жизненоважен антиоксидантен ензим в тялото, защото помага за защитата и регенерирането на кожата и предотвратява бръчките и отпускането.

Centella Asiatica (Азиатска центела) е втората активна съставка в Ageless skin. В Китай често е наричана „изворът на живота“ и е известна в традиционната Аюрведа като добавка за паметта наред с другите си предимства и приложения. Това растение и неговите тритерпени включват азиатикозид, мадекасозид и техните агликони, азиатска киселина и мадекасинова киселина. Тези съединения упражняват терапевтични ефекти върху дерматологични заболявания като акне, изгаряния, атопичен дерматит и рани.

Витилигото е депигментиращо кожно заболяване, характеризиращо се със селективна загуба на меланоцити, което води до разреждане на пигмента в засегнатите участъци от кожата. Това е резултат от генетични и екологични причини в допълнение към метаболитен и оксидативен стрес, и аномалии на клетъчно отделяне. Мадекасозидът намалява митохондриалните увреждания, причинени от H2O2-индуциран оксидативен стрес в човешки епидермални меланоцити, което предполага, че може да бъде обещаващ при витилиго.

Инхибитор на колагеназата

Азиатската центела действа против стареене, като стимулира биосинтезата на колаген I и III и на глюкозаминогликани (GAG), което води до подобрена стегнатост, еластичност и намаляване на бръчките.

Теломери и стареене

Дължината на теломерите, маркер за клетъчно стареене, намалява с възрастта и се свързва с редица заболявания. Факторите на околната среда, включително диетата и начина на живот, влияят на скоростта на скъсяване на теломерите, което може да бъде обърнато от теломераза. Предполага се, че активирането на последната от естествени молекули е модулатор против стареене, който може да играе роля в лечението на заболявания, свързани с напредване на възрастта. При проведено клинично проучване Азиатската центела проявява най-висока активност на теломераза. Разликата достига до 8.8 кратно увеличение спрямо нетретирани клетки. Това е и най-силният натурален екстракт открит и изследван до този момент свързан с теломерите.

Установено е, че стандартизираните екстракти от Азиатска центела улесняват процеса на заздравяване на рани, както при разрези, така и при изгаряния. Това се случва посредством инхибиране на бактериалния растеж и подхранване на нови кожни клетки.

Когато се разглеждат ензимите на еластазата и хиалуронидазата, азиатикозидът показва инхибиторен потенциал срещу тяхната активност. И еластазата, и хиалуронидазата участват в загубата на еластичност на кожата при излагане на слънце, а ММР-1 участва в образуването на бръчки. Поради инхибиторният потенциал на азиатоцида срещу трите гореспоменати протеина, той се изследва, като мощно средство срещу стареенето на кожата.

Polypodium leucotomos е последната съставка във формулата. Това е вид папрат. За негова родина се счита, както карибите, така Южна и Централна Америка. Водният екстракт се използва в Испания от 70-те години на миналия век за лечение на различни кожни състояния (например псориазис, атопичен дерматит, витилиго, полиморфен светлинен обрив, мелазма) и самостоятелно, или като допълнение към локални, и орални слънцезащитни продукти без рецепта. Екстрактът е богат на полифеноли, сред които се отличават: кафеена, хлорогенова, ферулова, хидроксиканелена, кумаринова и ванилова киселина.

Документирани са антиоксидантни и имуномодулиращи ефекти. Клиничните данни подкрепят наблюденията, направени в по-ранни проучвания in vitro и върху животни, които установяват намаляване на реакцията на слънчево изгаряне, увреждане от фотостареене, нива на циклооксигеназа (COX-2) и индуцирана от ултравиолетова B (UVB) имуносупресия.

Съобщава се за UV фотозащитни ефекти, както при локални, така и при орални екстракти от Полиподиум левкотомос чрез антиоксидантни механизми. Има проучване при възрастни мъже с актинични кератози на скалпа, при които се доказва ефикасността на пероралната добавка.

Изследван е за употреба при различни кожни състояния (напр. актинична кератоза, атопичен дерматит, мелазма, фотозащита, витилиго) и при всички се наблюдава положително действие.

Начин на употреба

От две до четири капсули дневно.

Reviews from customers
ВВ
21.12.2023
Confirmed customer Веселина Вълева
Много съм доволна от продукта. Приближавам 50-те и съм напълно наясно, че няма да изглеждам на 25 с тази или някоя друга добавка. Но този румен вид на лицето ми толкова много ме радва и се усещам напоследък, колко често се вглеждам в огледалото.
АТ
27.08.2023
Confirmed customer А. Терзиева
Страхотен продукт. Да получиш комплимент от друга жена за кожата на лицето си говори достатъчно.
ВД
16.08.2023
Confirmed customer Ванина Димова
Закупих си го по препоръка на приятелка. Малко съм скептична, защото няма колаген в него. Мога ли да го комбинирам с колаген?
Consultant Здравейте! Продуктът ни е с иновативни съставки, които са научнообосновани. Ageless skin стимулира производството на колаген и без да приемате допълнително, като добавка. Ако желаете по-осезаем подмладяващ ефект, комбинирайте с NMN.
ТМ
12.08.2023
Confirmed customer Т. Марков
За подмладяване не знам дали ще върши работа, но за акне определено помага. Тази центела ще се окаже чудотворна.
ЕС
10.08.2023
Confirmed customer Елена Стефанова
Пия го от месец. Освен, че кожата на лицето ми е по-хидратирана друго не забелязвам на този етап. Решила съм минимум три месеца да го пия. Прочетох страхотни неща, за тази гъба.
КА
08.08.2023
Confirmed customer Калина Андреева
За първи път виждам продукт с такива съставки. Нещо различно от колаген и хиалуронова киселина за кожа. Много съм чела за Азиатската центела и бялата желирана гъба. До колкото знам в Щатите и Азия са хит сред жените. Последно на вашата марка пих NMN, надявам се и този продукт да е толкова качествен.

Оставете вашият отзив

Similar products
Ageless Skin
Ageless Skin
60 веган капсули
75,00 лв
Add To Cart
Cart (0)
Your basket is empty!

Products