Ageless Skin
Ageless Skin
60 веган капсули

Ageless Skin

60 веган капсули
75,00 лв

Направи поръчка само с 1 клик:

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

Janoshik ЛАБОРАТОРНО ТЕСТВАН ЗА ЧИСТОТА И ИДЕНТИЧНОСТ НА ПРОДУКТА В ТРЕТА НЕЗАВИСИМА ЛАБОРАТОРИЯ - JANOSHIK CZECH REPUBLIC. ВИЖ ТУК, ТУК и ТУК.

Екипът на Дифърънт Фарм е насочил своите усилия в създаването на продукти, които да забавят процесите на стареене. Формулата на Ageless skin е без аналог в световен мащаб. Умелото съчетаване на висококачествени съставки е вече запазена марка на компанията. Искате да почувствате кожата си отново еластична и хидратирана? А какво ще кажете да сведете до минимум фините линии по лицето и да се справяте много по-лесно с акне и предишни белези от него. Не на последно място може да удължите вашите теломери. А това означава само едно: доказан анти-ейдж ефект.

Ageless skin е изграден от три натурални съставки. Първата от тях е Tremella fuciformis, известна като бяло желе или снежна гъба. Тя получава и общоприетото име сребърно ухо заради начина, по който изглежда върху разлагащите се трупи, където расте. Исторически в Китай се смята за „Извор на младостта“, а в китайската медицина е известна с многото си ползи за здравето. Счита се, че намалява възпалението, засилва имунната система, поддържа функцията на белите дробове и помага за чиста и блестяща кожа. По време на династията Тан през осми век легендата разказва, че Янг Гуйфей – една от четирите красавици на древен Китай – се обърнала към чудотворната гъба за нейния младежки и сияен вид. Говори се, че тя е била толкова красива, че нейното лице би засрамило цветята.

В малки проучвания изглежда, че добавката от бели желирани гъби смекчава окислителното увреждане, нанесено на кожните фибробласти от водороден пероксид. В резултат на това спомога за насърчаване на здравословни нива на колаген в нашата кожа, като намаля този вид увреждане. Последното, причинено на кожните фибробласти може да създаде по-високи концентрации на ензим, известен като MMP-1, за който е известно, че намалява нивата на колаген. Екстрактът от бели желирани гъби изглежда поддържа изредените ползи чрез насърчаване на ензим, наречен Сиртуин 1. Нивата му спадат с бързи темпове с напредването на възрастта, което ни оставя с намалена система за защита на кожата. В крайна сметка, тъй като бялата желирана гъба може да регулира и активира Сиртуин 1, тя може да бъде изключително полезна за насърчаване здравето на кожата ни.

Екстрактът от Tremella fuciformis се използва в продукти за красота за жени от Китай, Корея и Япония. Съобщава се, че той увеличава задържането на влага в кожата и предотвратява старческото разграждане на микрокръвоносните съдове, като намалява бръчките и изглажда фините линии.

Растителният продукт също е източник на коджикова киселина, най-известна за справяне с тъмни петна и хиперпигментация. Тази активна съставка често се използва като средство за изсветляване на кожата и се намира в много продукти за грижа на същата, за които се твърди, че помагат при старчески петна и обезцветяване. В допълнение, хистопатологични изследвания показват, че пероралните полизахариди на бялата желирана гъба могат да стимулират регенерацията на ендогенния колаген и да поддържат съотношението на типове I и III, за да предпазят структурата на кожата от увреждане, причинено от ултравиолетовите лъчи.

Друг факт е , че полизахаридите в сребърното ухо стимулират производството на супероксид дисмутаза (SOD) в мозъка и черния дроб. Той е жизненоважен антиоксидантен ензим в тялото, защото помага за защитата и регенерирането на кожата и предотвратява бръчките и отпускането.

Centella Asiatica (Азиатска центела) е втората активна съставка в Ageless skin. В Китай често е наричана „изворът на живота“ и е известна в традиционната Аюрведа като добавка за паметта наред с другите си предимства и приложения. Това растение и неговите тритерпени включват азиатикозид, мадекасозид и техните агликони, азиатска киселина и мадекасинова киселина. Тези съединения упражняват терапевтични ефекти върху дерматологични заболявания като акне, изгаряния, атопичен дерматит и рани.

Витилигото е депигментиращо кожно заболяване, характеризиращо се със селективна загуба на меланоцити, което води до разреждане на пигмента в засегнатите участъци от кожата. Това е резултат от генетични и екологични причини в допълнение към метаболитен и оксидативен стрес, и аномалии на клетъчно отделяне. Мадекасозидът намалява митохондриалните увреждания, причинени от H2O2-индуциран оксидативен стрес в човешки епидермални меланоцити, което предполага, че може да бъде обещаващ при витилиго.

Инхибитор на колагеназата

Азиатската центела действа против стареене, като стимулира биосинтезата на колаген I и III и на глюкозаминогликани (GAG), което води до подобрена стегнатост, еластичност и намаляване на бръчките.

Теломери и стареене

Дължината на теломерите, маркер за клетъчно стареене, намалява с възрастта и се свързва с редица заболявания. Факторите на околната среда, включително диетата и начина на живот, влияят на скоростта на скъсяване на теломерите, което може да бъде обърнато от теломераза. Предполага се, че активирането на последната от естествени молекули е модулатор против стареене, който може да играе роля в лечението на заболявания, свързани с напредване на възрастта. При проведено клинично проучване Азиатската центела проявява най-висока активност на теломераза. Разликата достига до 8.8 кратно увеличение спрямо нетретирани клетки. Това е и най-силният натурален екстракт открит и изследван до този момент свързан с теломерите.

Установено е, че стандартизираните екстракти от Азиатска центела улесняват процеса на заздравяване на рани, както при разрези, така и при изгаряния. Това се случва посредством инхибиране на бактериалния растеж и подхранване на нови кожни клетки.

Когато се разглеждат ензимите на еластазата и хиалуронидазата, азиатикозидът показва инхибиторен потенциал срещу тяхната активност. И еластазата, и хиалуронидазата участват в загубата на еластичност на кожата при излагане на слънце, а ММР-1 участва в образуването на бръчки. Поради инхибиторният потенциал на азиатоцида срещу трите гореспоменати протеина, той се изследва, като мощно средство срещу стареенето на кожата.

Polypodium leucotomos е последната съставка във формулата. Това е вид папрат. За негова родина се счита, както карибите, така Южна и Централна Америка. Водният екстракт се използва в Испания от 70-те години на миналия век за лечение на различни кожни състояния (например псориазис, атопичен дерматит, витилиго, полиморфен светлинен обрив, мелазма) и самостоятелно, или като допълнение към локални, и орални слънцезащитни продукти без рецепта. Екстрактът е богат на полифеноли, сред които се отличават: кафеена, хлорогенова, ферулова, хидроксиканелена, кумаринова и ванилова киселина.

Документирани са антиоксидантни и имуномодулиращи ефекти. Клиничните данни подкрепят наблюденията, направени в по-ранни проучвания in vitro и върху животни, които установяват намаляване на реакцията на слънчево изгаряне, увреждане от фотостареене, нива на циклооксигеназа (COX-2) и индуцирана от ултравиолетова B (UVB) имуносупресия.

Съобщава се за UV фотозащитни ефекти, както при локални, така и при орални екстракти от Полиподиум левкотомос чрез антиоксидантни механизми. Има проучване при възрастни мъже с актинични кератози на скалпа, при които се доказва ефикасността на пероралната добавка.

Изследван е за употреба при различни кожни състояния (напр. актинична кератоза, атопичен дерматит, мелазма, фотозащита, витилиго) и при всички се наблюдава положително действие.

От две до четири капсули дневно.

Отзиви от клиенти
А
27.08.2023
Потвърден клиент А. Терзиева
Страхотен продукт. Да получиш комплимент от друга жена за кожата на лицето си говори достатъчно.
В
16.08.2023
Потвърден клиент Ванина Димова
Закупих си го по препоръка на приятелка. Малко съм скептична, защото няма колаген в него. Мога ли да го комбинирам с колаген?
Консултант Здравейте! Продуктът ни е с иновативни съставки, които са научнообосновани. Ageless skin стимулира производството на колаген и без да приемате допълнително, като добавка. Ако желаете по-осезаем подмладяващ ефект, комбинирайте с NMN.
Т
12.08.2023
Потвърден клиент Т. Марков
За подмладяване не знам дали ще върши работа, но за акне определено помага. Тази центела ще се окаже чудотворна.
Е
10.08.2023
Потвърден клиент Елена Стефанова
Пия го от месец. Освен, че кожата на лицето ми е по-хидратирана друго не забелязвам на този етап. Решила съм минимум три месеца да го пия. Прочетох страхотни неща, за тази гъба.
К
08.08.2023
Потвърден клиент Калина Андреева
За първи път виждам продукт с такива съставки. Нещо различно от колаген и хиалуронова киселина за кожа. Много съм чела за Азиатската центела и бялата желирана гъба. До колкото знам в Щатите и Азия са хит сред жените. Последно на вашата марка пих NMN, надявам се и този продукт да е толкова качествен.
Подобни продукти
Кошница (0)
Вашата кошница е празна!
Продукти